Spring til indhold
0

Din indkøbskurv er tom

Fortsæt med at handle

Vilkår og betingelser

Artikel 1 – Definitioner
I disse betingelser forstås ved:

Fortrydelsesret: den periode, inden for hvilken forbrugeren kan udnytte sin ret til at fortryde købet;

Forbruger: den fysiske person, der ikke handler som led i sin erhvervsmæssige virksomhed og indgår en fjernsalgsaftale med erhvervsdrivende;

Dag: kalenderdag;

Langtidsaftale: en fjernsalgsaftale vedrørende en række produkter og/eller tjenester, hvor leverings- og/eller modtagelsesforpligtelserne er spredt over tid;

Varigt medium: ethvert middel, der gør det muligt for forbrugeren eller den erhvervsdrivende at opbevare information, der er rettet til dem, på en måde, der muliggør fremtidig adgang og uændret gengivelse af den opbevarede information;

Fortrydelsesret: forbrugerens mulighed for at annullere fjernsalgsaftalen inden for fortrydelsesfristen;

Erhvervsdrivende: den fysiske eller juridiske person, der tilbyder produkter og/eller tjenester til forbrugere via fjernsalg;

Fjernsalgsaftale: en aftale, hvor et system for fjernsalg af produkter og/eller tjenester organiseres af den erhvervsdrivende, og hvor aftalen udelukkende indgås ved brug af én eller flere kommunikationsmetoder på afstand;

Kommunikationsmiddel: et middel, der kan bruges til at indgå en aftale uden at forbrugeren og den erhvervsdrivende er til stede på samme tid og sted;

Almindelige Betingelser: de ovennævnte almindelige betingelser for den erhvervsdrivende.

Artikel 2 – Erhvervsdrivendes Identitet
Kemmerce B.V.
E-mail: info@svanenmode.dk
CVR nummer: 95844716

Artikel 3 – Anvendelse
Disse almindelige betingelser gælder for alle tilbud fra den erhvervsdrivende og for enhver fjernsalgsaftale og bestilling mellem den erhvervsdrivende og forbrugeren.

Inden fjernsalgsaftalen indgås, vil teksten i disse betingelser blive stillet til forbrugerens rådighed. Hvis dette ikke er praktisk muligt, vil det blive angivet, at de almindelige betingelser kan ses hos den erhvervsdrivende og kan sendes gratis til forbrugeren på anmodning.

Hvis fjernsalgsaftalen indgås elektronisk, kan teksten i disse betingelser, i modsætning til ovenstående, blive stillet til forbrugerens rådighed elektronisk, så den nemt kan gemmes på et varigt medium. Hvis dette ikke er muligt, vil der blive angivet, hvor de almindelige betingelser kan ses elektronisk og at de vil blive sendt gratis til forbrugeren på anmodning.

Hvis der er specifikke betingelser for et produkt eller en tjeneste, vil det andet og tredje punkt også gælde, og forbrugeren kan i tilfælde af modstridende betingelser altid påberåbe sig den bestemmelse, der er mest fordelagtig for ham.

Hvis én eller flere bestemmelser i disse betingelser er helt eller delvist ugyldige eller annulleres, forbliver aftalen og disse betingelser i øvrigt gældende, og den pågældende bestemmelse vil blive hurtigt erstattet af en bestemmelse, der kommer så tæt som muligt på den oprindelige.

For situationer, der ikke er reguleret i disse betingelser, vil de blive vurderet "i ånden" af disse betingelser. Uklarheder om fortolkningen eller indholdet af en eller flere bestemmelser skal fortolkes "i ånden" af disse betingelser.

 

Artikel 4 – Tilbuddet
Hvis et tilbud har en begrænset gyldighedsperiode eller er betinget af bestemte vilkår, vil dette tydeligt fremgå af tilbuddet.

Tilbuddet er uforpligtende. Den erhvervsdrivende har ret til at ændre og tilpasse tilbuddet.

Tilbuddet indeholder en fuldstændig og præcis beskrivelse af de tilbudte produkter og/eller tjenester. Beskrivelsen er detaljeret nok til, at forbrugeren kan vurdere tilbuddet korrekt. Hvis den erhvervsdrivende bruger billeder, er disse en sandfærdig gengivelse af de tilbudte produkter og/eller tjenester. Åbenlyse fejl eller fejl i tilbuddet binder ikke den erhvervsdrivende.

Alle billeder, specifikationer og data i tilbuddet er vejledende og kan ikke give anledning til erstatning eller ophævelse af aftalen.

Billeder af produkter er en sandfærdig gengivelse af de tilbudte produkter. Den erhvervsdrivende kan ikke garantere, at de viste farver præcist svarer til de faktiske farver på produkterne.

Hvert tilbud indeholder oplysninger om forbrugerens rettigheder og forpligtelser i forbindelse med accept af tilbuddet, især:

 

  • prisen, eksklusive toldafgifter og importmoms. Disse ekstraomkostninger vil være for forbrugerens regning og risiko. Posten og/eller kurertjenesten vil anvende en særlig ordning for post- og kurertjenester, når varerne importeres til bestemmelseslandet i EU.
  • eventuelle forsendelsesomkostninger;
  • hvordan aftalen vil blive indgået og hvilke handlinger der er nødvendige;
  • om fortrydelsesretten gælder eller ej;
  • betalings-, leverings- og gennemførelsesmetode for aftalen;
  • fristen for accept af tilbuddet eller perioden, inden for hvilken den erhvervsdrivende garanterer prisen;
  • satser for kommunikation på afstand, hvis omkostningerne for brug af kommunikationsmiddel beregnes på en anden måde end den normale basispris for det anvendte kommunikationsmiddel;
  • om aftalen bliver arkiveret og hvordan forbrugeren kan få adgang til den;
  • hvordan forbrugeren kan kontrollere og rette sine oplysninger før aftalens indgåelse;
  • de eventuelle andre sprog, hvori aftalen kan indgås ud over dansk;
  • de adfærdskoder, som den erhvervsdrivende er underlagt og hvordan forbrugeren kan få adgang til disse koder elektronisk;
  • minimumsvarigheden af aftalen i tilfælde af en langtidsaftale.

 

Artikel 5 – Aftalen
Aftalen indgås, med forbehold for bestemmelserne i stk. 4, på det tidspunkt, hvor forbrugeren accepterer tilbuddet og opfylder de dertil knyttede betingelser.

Hvis forbrugeren har accepteret tilbuddet elektronisk, bekræfter den erhvervsdrivende straks elektronisk modtagelsen af accepten af tilbuddet. Så længe modtagelsen af denne accept ikke er bekræftet af den erhvervsdrivende, kan forbrugeren ophæve aftalen.

Hvis aftalen indgås elektronisk, træffer den erhvervsdrivende passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte den elektroniske overførsel af data og sikrer en sikker webmiljø. Hvis forbrugeren kan betale elektronisk, vil den erhvervsdrivende træffe passende sikkerhedsforanstaltninger i den forbindelse.

Inden for lovens rammer kan den erhvervsdrivende undersøge, om forbrugeren kan opfylde sine betalingsforpligtelser, samt alle de faktorer og omstændigheder, der er relevante for ansvarligt at indgå aftalen på afstand. Hvis den erhvervsdrivende på baggrund af denne undersøgelse har gode grunde til at afvise aftalen, har han ret til at afvise en bestilling eller anmodning eller at knytte særlige betingelser til udførelsen.

Den erhvervsdrivende skal sammen med produktet eller tjenesten sende følgende oplysninger til forbrugeren, skriftligt eller på en måde, der gør det muligt for forbrugeren at gemme disse oplysninger på et varigt medium:

  • Besøgsadressen på den erhvervsdrivendes virksomhed, hvor forbrugeren kan henvende sig med klager;
  • Betingelserne for, hvordan og under hvilke omstændigheder forbrugeren kan udnytte sin fortrydelsesret, eller en klar meddelelse om, at fortrydelsesretten ikke gælder;
  • Oplysninger om garantier og eksisterende service efter køb;
  • De i artikel 4, stk. 3, indeholdte oplysninger, medmindre den erhvervsdrivende allerede har givet disse oplysninger til forbrugeren før udførelsen af aftalen;
  • Kravene for opsigelse af aftalen, hvis aftalen har en varighed på mere end ét år eller er af ubestemt varighed.

I tilfælde af en langtidsaftale gælder bestemmelserne i det forrige stk. kun for den første levering. Hver aftale indgås under forudsætning af tilstrækkelig tilgængelighed af de pågældende produkter.

     

    Artikel 6 – Fortrydelsesret
    Ved køb af produkter har forbrugeren mulighed for at annullere aftalen uden at angive nogen grund inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen begynder dagen efter modtagelsen af produktet af forbrugeren eller en på forhånd udpeget og meddelt repræsentant. I løbet af fortrydelsesfristen skal forbrugeren håndtere produktet og emballagen omhyggeligt. Produktet må kun åbnes eller anvendes i det omfang, det er nødvendigt for at kunne vurdere, om det ønskes beholdt.

    Hvis forbrugeren benytter sin fortrydelsesret, skal produktet returneres til den erhvervsdrivende med alt tilbehør og – hvis det er rimeligt muligt – i original stand og emballage i henhold til de af den erhvervsdrivende meddelte rimelige og klare instruktioner.

    Når forbrugeren ønsker at benytte sin fortrydelsesret, er han forpligtet til at meddele dette til den erhvervsdrivende inden for 14 dage efter modtagelsen af produktet. Meddelelsen skal gives skriftligt eller via e-mail. Når forbrugeren har meddelt, at han ønsker at benytte sin fortrydelsesret, skal produktet returneres inden for 14 dage. Forbrugeren skal kunne bevise, at de leverede varer er blevet sendt tilbage i tide, for eksempel ved hjælp af en forsendelsesbevis.

    Hvis forbrugeren ikke har meddelt, at han ønsker at benytte sin fortrydelsesret, eller ikke har sendt produktet tilbage til den erhvervsdrivende inden for de nævnte tidsfrister i stk. 2 og 3, er købet bindende.

     

    Artikel 7 – Omkostninger ved brug af fortrydelsesret
    Hvis forbrugeren benytter sin fortrydelsesret, er omkostningerne ved at returnere produkterne for forbrugerens regning.

    Hvis forbrugeren har betalt et beløb, vil den erhvervsdrivende refundere dette beløb så hurtigt som muligt, dog senest 14 dage efter fortrydelsen, forudsat at produktet allerede er modtaget af webshoppen eller der kan fremlægges et gyldigt bevis for fuld returforsendelse.

     

    Artikel 8 – Udelukkelse af fortrydelsesret
    Den erhvervsdrivende kan udelukke fortrydelsesretten for produkter som beskrevet i stk. 2 og 3. Udelukkelsen af fortrydelsesretten gælder kun, hvis den erhvervsdrivende klart har angivet dette i tilbuddet, i hvert fald før aftalens indgåelse.

    Udelukkelse af fortrydelsesretten er kun mulig for produkter:

    • som den erhvervsdrivende har fremstillet i henhold til forbrugerens specifikationer;
    • som er af personlig karakter;
    • som på grund af deres natur ikke kan returneres;
    • som hurtigt kan forringes eller udløbe;
    • hvis prisen er bundet til udsving på finansmarkederne, som den erhvervsdrivende ikke har kontrol over;
    • for enkeltstående aviser og tidsskrifter;
    • for lyd- og videooptagelser og software, hvor forbrugeren har brudt forseglingen;
    • for hygiejneprodukter, hvor forbrugeren har brudt forseglingen.

    Udelukkelse af fortrydelsesret gælder kun for tjenesteydelser:

    • vedrørende indkvartering, transport, restaurationsvirksomhed eller fritidsaktiviteter, der udføres på en bestemt dato eller i en bestemt periode;
    • hvor levering med forbrugerens udtrykkelige samtykke er påbegyndt, før fortrydelsesfristen er udløbet;
    • vedrørende væddemål og lotterier.

     

    Artikel 9 – Prisen
    I løbet af den i tilbuddet angivne gyldighedsperiode vil priserne på de tilbudte produkter og/eller tjenester ikke blive forhøjet, medmindre prisændringer skyldes ændringer i moms-satser.

    I modstrid med det forrige kan den erhvervsdrivende tilbyde produkter eller tjenester, hvor priserne er bundet til udsving på finansmarkederne, som den erhvervsdrivende ikke har kontrol over, med variable priser. Denne binding til udsving og det faktum, at eventuelt angivne priser er vejledende priser, vil blive nævnt i tilbuddet.

    Prisforhøjelser inden for 3 måneder efter aftalens indgåelse er kun tilladt, hvis de skyldes lovgivningsmæssige bestemmelser eller regler.

    Prisforhøjelser efter 3 måneder fra aftalens indgåelse er kun tilladt, hvis den erhvervsdrivende har aftalt dette og:

    • de er et resultat af lovgivningsmæssige bestemmelser eller regler; eller
    • forbrugeren har ret til at opsige aftalen fra den dato, hvor prisstigningen træder i kraft.

    Levering finder sted i henhold til § 5, stk. 1, i Moms-loven 1968, i det land, hvor transporten begynder. I dette tilfælde finder leveringen sted uden for EU. Følgelig vil posten eller kurertjenesten opkræve importmoms og/eller toldbehandlingsgebyrer fra modtageren. Derfor vil den erhvervsdrivende ikke opkræve moms.

    Alle priser er under forbehold for tryk- og sætningsfejl. Den erhvervsdrivende påtager sig intet ansvar for konsekvenserne af tryk- og sætningsfejl. Ved tryk- og sætningsfejl er den erhvervsdrivende ikke forpligtet til at levere produktet til den fejlagtige pris.

     

    Artikel 10 – Overensstemmelse og garanti
    Den erhvervsdrivende garanterer, at produkterne og/eller tjenesterne lever op til aftalen, de i tilbuddet angivne specifikationer, de rimelige krav til kvalitet og/eller anvendelighed og de gældende love og offentlige forskrifter på datoen for aftalens indgåelse. Hvis det er aftalt, garanterer den erhvervsdrivende også, at produktet er egnet til andet end normalt brug.

    En garanti givet af den erhvervsdrivende, producenten eller importøren påvirker ikke de lovbestemte rettigheder og krav, som forbrugeren kan gøre gældende overfor den erhvervsdrivende i henhold til aftalen.

    Eventuelle fejl eller forkerte leveringer skal meddeles den erhvervsdrivende skriftligt inden for 14 dage efter levering. Produkterne skal returneres i original emballage og i ny tilstand.

    Erhvervsdrivendes garantiperiode svarer til producentens garantiperiode. Den erhvervsdrivende er dog aldrig ansvarlig for produktets endelige egnethed til en individuel anvendelse af forbrugeren, eller for eventuelle råd om brugen eller anvendelsen af produkterne.

    Garantien gælder ikke, hvis:

    • Forbrugeren selv har repareret og/eller bearbejdet de leverede produkter eller fået dem repareret og/eller bearbejdet af tredjepart;
    • De leverede produkter har været udsat for unormale forhold eller på anden måde behandlet uforsvarligt eller i strid med den erhvervsdrivendes instruktioner og/eller emballagebehandling;
    • Fejlene helt eller delvist skyldes krav, som myndighederne har stillet eller vil stille vedrørende de anvendte materialers art eller kvalitet.

     

    Artikel 11 – Levering og udførelse
    Den erhvervsdrivende vil udvise den størst mulige omhu ved modtagelse og udførelse af bestillinger af produkter.

    Under hensyntagen til det nævnte i artikel 4 i disse betingelser, vil den erhvervsdrivende udføre accepterede bestillinger hurtigt, dog senest inden for 30 dage, medmindre forbrugeren har accepteret en længere leveringstid.

    Hvis leveringen forsinkes, eller hvis en bestilling kun kan udføres delvist, vil forbrugeren modtage meddelelse herom senest 30 dage efter bestilling. Forbrugeren har i så fald ret til at opsige aftalen uden omkostninger og har ret til eventuel kompensation.

    I tilfælde af opsigelse i henhold til det forrige punkt, vil den erhvervsdrivende refundere det beløb, som forbrugeren har betalt, hurtigst muligt, dog senest 14 dage efter opsigelsen.

    Hvis levering af et bestilt produkt viser sig at være umuligt, vil den erhvervsdrivende forsøge at stille et erstatningsprodukt til rådighed. Ved levering vil det klart og forståeligt blive oplyst, at et erstatningsprodukt leveres. For erstatningsprodukter kan fortrydelsesretten ikke udelukkes. Omkostningerne ved en eventuel returnering af erstatningsprodukterne er for den erhvervsdrivendes regning.

    Risikoen for beskadigelse og/eller bortkomst af produkterne ligger hos den erhvervsdrivende, indtil leveringen til forbrugeren eller en forud udpeget og meddelt repræsentant finder sted, medmindre andet er aftalt.

     

    Artikel 12 – Langtidsaftaler: varighed, opsigelse og forlængelse

    Opsigelse
    Forbrugeren kan opsige en aftale, der er indgået på ubestemt tid og som vedrører regelmæssig levering af produkter (herunder elektricitet) eller tjenester, til enhver tid under overholdelse af de aftalte opsigelsesregler og med en opsigelsesfrist på højst én måned.

    Forbrugeren kan opsige en aftale, der er indgået for en bestemt periode og som vedrører regelmæssig levering af produkter (herunder elektricitet) eller tjenester, til enhver tid ved udløbet af den aftalte periode under overholdelse af de aftalte opsigelsesregler og med en opsigelsesfrist på højst én måned.

    Forbrugeren kan opsige de aftaler, der er nævnt i de forrige stk.:

    • Til enhver tid og er ikke begrænset til opsigelse på et bestemt tidspunkt eller i en bestemt periode;
    • Mindst opsige aftalen på samme måde som den blev indgået; altid med samme opsigelsesfrist som den erhvervsdrivende har fastsat for sig selv.

    Forlængelse
    En aftale, der er indgået for en bestemt periode og som vedrører regelmæssig levering af produkter (herunder elektricitet) eller tjenester, må ikke automatisk forlænges eller fornyes for en bestemt periode.

    I modstrid med det forrige punkt kan en aftale, der er indgået for en bestemt periode og som vedrører regelmæssig levering af daglige, nyheds- og ugeblade og tidsskrifter, automatisk forlænges i en periode på højst tre måneder, hvis forbrugeren kan opsige denne forlængede aftale ved udløbet af forlængelsen med en opsigelsesfrist på højst én måned.

    En aftale, der er indgået for en bestemt periode og som vedrører regelmæssig levering af produkter eller tjenester, kan kun automatisk forlænges på ubestemt tid, hvis forbrugeren til enhver tid kan opsige aftalen med en opsigelsesfrist på højst én måned og med en opsigelsesfrist på højst tre måneder, hvis aftalen vedrører regelmæssig, men mindre end én gang om måneden, levering af daglige, nyheds- og ugeblade og tidsskrifter.

    En aftale af begrænset varighed for regelmæssig levering af daglige, nyheds- og ugeblade og tidsskrifter til introduktion (prøve- eller introduktionsabonnement) forlænges ikke automatisk og ophører automatisk efter prøve- eller introduktionsperiodens udløb.

    Varighed
    Hvis en aftale har en varighed på mere end et år, kan forbrugeren efter et år opsige aftalen til enhver tid med en opsigelsesfrist på højst én måned, medmindre rimelighed og retfærdighed taler imod opsigelse før slutningen af den aftalte periode.

     

    Artikel 13 – Betaling
    Medmindre andet er aftalt, skal de beløb, forbrugeren skylder, betales inden for 7 hverdage efter starten af fortrydelsesfristen som nævnt i artikel 6, stk. 1. I tilfælde af en aftale om levering af en tjeneste begynder denne frist, når forbrugeren har modtaget bekræftelsen af aftalen.

    Forbrugeren har pligt til straks at meddele den erhvervsdrivende om eventuelle fejl i de angivne eller nævnte betalingsoplysninger. I tilfælde af manglende betaling fra forbrugeren har den erhvervsdrivende, medmindre lovgivningen forbyder det, ret til at opkræve de rimelige omkostninger, som på forhånd er meddelt forbrugeren.

     

    Artikel 14 – Klagebehandling
    Klager over gennemførelsen af aftalen skal indgives skriftligt og klart inden for 7 dage efter, at forbrugeren har konstateret fejlene.

    Klager indgivet til den erhvervsdrivende vil blive besvaret inden for 14 dage fra modtagelsesdatoen. Hvis en klage kræver en længere behandlingstid, vil den erhvervsdrivende inden for 14 dage sende en bekræftelse på modtagelsen samt en indikation af, hvornår forbrugeren kan forvente et mere detaljeret svar.

    Hvis klagen ikke kan løses i fællesskab, opstår der en tvist, som kan behandles gennem tvistbilæggelsesordningen.

    En klage suspenderer ikke den erhvervsdrivendes forpligtelser, medmindre den erhvervsdrivende skriftligt har angivet andet. Hvis en klage anses for berettiget, vil den erhvervsdrivende efter eget valg enten erstatte eller reparere de leverede produkter uden beregning.

     

    Artikel 15 – Tvister
    Der gælder udelukkende nederlandsk lovgivning for aftaler mellem den erhvervsdrivende og forbrugeren, som omfattes af disse almindelige betingelser, også selvom forbrugeren er bosiddende i udlandet.

    Gratis premium-forsendelse

    Altid fri fragt med PostNord

    Kundeservice

    Altid tilgængelig inden for 24 timer

    100% garanti for returnering

    Nem returnering inden for 14 dage

    Betal sikkert

    Sikker og hurtig betaling med kreditkort og Paypal